Шашлик із грудинки та свинячої вирізки в духовці

Всім привіт. Якось я вже готував подібний рецепт у духовці, але цього разу я вирішив трохи доповнити подібний рецепт. Я приготував “Шашлик з грудинки та свинячої вирізки у духовці.” До цього шашлику я приготував по суті медовий маринад. До складу маринаду увійшли такі інгредієнти як гірчиця і соєвий соус, вийшло досить смачно. У мене вже був гарнір із гречки, тому я його й додав на тарілку. Ви можете приготувати будь-який гарнір на свій вибір. Так як не всі люблять «шкірку» на грудинці, то її можна обрізати, я цього робити не став. А сам шашлик можна приготувати до вечері або сімейного застілля. Шашлик виходить смачним та апетитним. Всім дякую за увагу, усім добра.

Кроки
Друк
  • 1) Для початку робимо “маринад”. Просто з’єднуємо мед 3 ст.л. гірчицю 1.5 ч.л. і соєвий соус 1.5 ст.л. Перемішуємо та прибираємо убік.
  • 2) Нарізаємо цибулю кільцями.
  • 3) Наперед потрібно підготувати м’ясо. Розморозити, якщо воно у вас було в морозилці. Щойно м’ясо розморозилося, промиваємо його, обсушуємо паперовим полінцем.
  • 4) Потім грудинку нарізаємо на середні шматочки.
  • 5) Свинячу вирізку теж потрібно нарізати на середні шматочки.
  • 6) І грудинку і свинячу вирізку перекладаємо в одну ємність, потім солимо перчим і посипаємо приправою для м’яса. І перемішуємо.
  • 7) Потім вливаємо маринад і знову перемішуємо. Прибираємо вбік що б м’ясо хоч трохи але промаринувалося.
  • 8) Згодом беремо дерев’яні шпажки, і на них розколюємо і грудинку і свинячу вирізку.
  • 9) Перекладаємо на лист. Так само можна трохи влити води, щоб м’ясо немає підгоріло. Відправляємо у розігріту духовку до готовності. У мене шашлик запікався близько 1:00. За 20-30 хвилин до готовності, знімаємо кришку і можна полити “водичкою” яка утворилася, для того щоб з’явилася скоринка.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: