Тушкований гарбуз зі сметаною

Не складний рецепт приготування смачної страви за 15 хвилин.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Гарбуз порізати невеликими шматочками завтовшки 3-4 міліметри.
  • Викласти на розігріту сковороду та обсмажити на рослинній або вершковій олії 3-4 хвилини.
  • Часник та зелень дрібно порізати.
  • Змішати зі сметаною та добре перемішати.
  • Викласти суміш на сковороду. Посолити за смаком.
  • Додати улюблені спеції і за бажанням – ароматні трави. Добре перемішати. Якщо на сковороді мало рідини – додати 50-70 мілілітрів води.
  • Накрити кришкою і тушкувати, помішуючи, на невеликому вогні до готовності гарбуза. Це 8-10 хвилин
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: