Ніжні і соковиті ледачі голубці у сметанно-томатній заливці.

Всім привіт! Пропоную приготувати відмінну, всіма улюблену страву – ледачі голубці в сметанно-томатній заливці. За цим рецептом голубці виходять соковитими та ніжними.

Кроки
Друк
  • 1. Рис промиваємо і заливаємо 1.5 ст води, додаємо сіль 1/2 ч.л. Відварюємо до напівготовності. Потім відкидаємо на сито і промиваємо під проточною водою.
    2. Шинкуем і подрібнюємо капусту. Тремо на великій тертці моркву. Подрібнюємо в блендері або натираємо на тертці цибулю.
    3. До фаршу додаємо яйце, рис, капусту, моркву, цибулю, а також сіль і перець за смаком. Все дуже добре перемішуємо рукою. З маси формуємо голубці у вигляді котлет.
    4. Викладаємо голубці в заздалегідь розігріту сковороду з олією і смажимо з двох боків до рум’яної скоринки.
    5. Поки смажаться голубці займемося соусом, для цього пропускаємо через м’ясорубку помідори, додаємо сметану, сіль і перемішуємо.
    6. Смажені голубці викладаємо в глибоку сковороду або каструлю з товстим дном, заливаємо соусом, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні 40-45 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо зеленню (за бажанням).
    Наші ледачі голубці готові!
    Усім приємного апетиту та відмінного настрою!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: