Панкейки з полентів

Час приготування панкейків не перевищує 10 хвилин.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Просіюємо борошно з розпушувачем у заздалегідь приготовлену чашку з полентою. Додаємо цукор, яйце та перемішуємо.
  • Поступово вливаємо молоко та ще раз перемішуємо до однорідності.
  • Додаємо в тісто розтоплене вершкове масло. Смажити панкейки на сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку.
  • Подаємо з фруктами, варенням, медом або згущеним молоком.
  • Смачний та корисний сніданок готовий! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: