Час приготування панкейків не перевищує 10 хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- полента 130 г
- борошно пшеничне 40 г
- молоко 200 мл
- куряче яйце 1 шт
- вершкове масло 20 гр.
- цукор 3 ст.л.
- розпушувач тіста ½ ч.л.
Кроки
-
Просіюємо борошно з розпушувачем у заздалегідь приготовлену чашку з полентою. Додаємо цукор, яйце та перемішуємо.
-
Поступово вливаємо молоко та ще раз перемішуємо до однорідності.
-
Додаємо в тісто розтоплене вершкове масло. Смажити панкейки на сухій сковороді по 2-3 хвилини з кожного боку.
-
Подаємо з фруктами, варенням, медом або згущеним молоком.
-
Смачний та корисний сніданок готовий! Смачного!