Рулети зі скумбрії в духовці

Сьогодні готую дуже смачну скумбрію, так можна готувати й іншу рибу, але скумбрія виходить особливо смачною. Це не тільки смачно, а й виглядає дуже красиво та естетично.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. З тушок скумбрії видаляю плавники, хвости, голови, чищу зсередини, добре промиваю, видаляю хребет.

    2. У мене вийшло 2 філейні частини, видаляю великі кістки, обсушую паперовим рушником. Потім кожну частину розрізаю вздовж навпіл на 8 частин.

    3. Кладу шматки скумбрії в невелике лист, де їх маринуватиму.

    4. Для маринаду: У мисці змішую рослинну олію, соєвий соус 2х видів, сік лимона, апельсина, перець печучий, суміш перців (наперед його подрібнила) і часник, все перемішую.

    5. Скумбрію змащу маринадом спочатку з боку шкірки, а потім перевертаю і поливаю маринадом з іншого боку.
    6. Залишаю рибу маринуватися на 30 хвилин.

    7. Беру шматочок риби і починаю закручувати в рулет, потім беру наступний шматок і роблю внахлест і таким чином загорну всі 4 шматки. Тепер всю цю конструкцію скріплюю шпажкою, беру два крайні кінця останнього шматочка риби і протикаю з одного боку, шпажка має вийти з іншого боку. Другою шпажкою протикаю з іншого боку. У такий спосіб загорну в рулет і наступні 4 шматочки риби.

    8. На лист з пергаментом перекладаю заготовки зворотним боком і поливаю маринадом, що залишився.
    9. Відправляю скумбрію в розігріту духовку до 190С на 30 хвилин.

    10. Після запікання шпажки видаляю.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: