Всім привіт! Зараз ми вирішимо питання, чим порадувати себе на сніданок. Кабачковими оладками! Дивіться, як це зробити максимально просто та швидко
Інгредієнти
Порції: –+
- Для оладок
- кабачок 1 шт
- яйця 3 шт
- борошно 1 ст.л.
- сіль 1 дрібка
- чорний перець 1 дрібка
- цукор 1 дрібка
- рослинна олія 1 ст.л.
- вершкове масло 10 г
- сметана 1 ст.л.
Кроки
-
1. Кабачок натираємо на дрібній тертці та віджимаємо від зайвої рідини.
2. Збиваємо яйце з борошном, сіллю та цукром.
3. Окремо збиваємо 2 білки до щільності, щоб оладки були пишнішими.
4. Змішуємо обидві маси акуратно лопаткою знизу вгору.
5. Додаємо кабачки, знову акуратно перемішуємо.
6. На сковороді розтоплюємо вершкове та рослинне масло.
7. Випікаємо оладки, акуратно обсмажуючи з обох боків, без кришки.
8. Подаємо зі сметаною. Кабачкові оладки – чудовий початок дня