Курячі крильця в духовці соковиті та хрусткі

Спробуйте приготувати курячі крильця найсмачніші саме так, рецепт простий і вдалий! Новий маринад для крилець вам дуже сподобається і ви дізнаєтеся, як приготувати курячі крильця з рум’яною скоринкою без особливого клопоту. Пряні, рум’яні, такі смачні, що неможливо зупинитись! 🤗

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. Крильця промиваємо, зрізаємо гострі кінчики.
    2. Готуємо маринад. Беремо невелику миску і наливаємо півсклянки теплої води. Розчиняємо у воді 2 столові ложки коричневого цукру.
    3. З приправ я додаю лише паприку, можна додати 2 або 3 чайні ложки в залежності від кількості крил.
  • 4. Додам в маринад сіль за смаком.
    5. Часник можна дрібно нарізати або пропустити через прес і теж відправляємо в маринад.
    6. Заливаємо цією ароматною рідиною крильця. Якщо є час, дайте їм промаринуватися хоча б хвилин 10-15. А краще відправити на ніч у холодильник.
    7. Поливаємо крильця маринадом. Можна залишити трохи маринаду, щоб поливати їм крила під час випікання.
    8. Запікаємо крила 30 хвилин при 180 градусах, щоб не пересушити м’ясо і ще 15-20 хвилин на 200 градусах для більш рум’яної скоринки. Можна пару разів перевернути, щоб вони просмажилися з 2-х сторін, але я найчастіше не перевертаю м’ясо і взагалі духовку не відкриваю і все виходить просто супер.
    Подаємо м’ясо з будь-яким гарніром чи з овочами.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: