Спробуйте приготувати курячі крильця найсмачніші саме так, рецепт простий і вдалий! Новий маринад для крилець вам дуже сподобається і ви дізнаєтеся, як приготувати курячі крильця з рум’яною скоринкою без особливого клопоту. Пряні, рум’яні, такі смачні, що неможливо зупинитись!
Інгредієнти
Порції: –+
- курячі крильця 7-10 шт
- коричневий цукор (або рідкий мед) 2 ст.л.
- паприка 2 ч.л.
- часник 5 зубчиків
- тепла вода ½ склянки
- сіль 1 ч. л. або за смаком
Кроки
-
1. Крильця промиваємо, зрізаємо гострі кінчики.
2. Готуємо маринад. Беремо невелику миску і наливаємо півсклянки теплої води. Розчиняємо у воді 2 столові ложки коричневого цукру.
3. З приправ я додаю лише паприку, можна додати 2 або 3 чайні ложки в залежності від кількості крил. -
4. Додам в маринад сіль за смаком.
5. Часник можна дрібно нарізати або пропустити через прес і теж відправляємо в маринад.
6. Заливаємо цією ароматною рідиною крильця. Якщо є час, дайте їм промаринуватися хоча б хвилин 10-15. А краще відправити на ніч у холодильник.
7. Поливаємо крильця маринадом. Можна залишити трохи маринаду, щоб поливати їм крила під час випікання.
8. Запікаємо крила 30 хвилин при 180 градусах, щоб не пересушити м’ясо і ще 15-20 хвилин на 200 градусах для більш рум’яної скоринки. Можна пару разів перевернути, щоб вони просмажилися з 2-х сторін, але я найчастіше не перевертаю м’ясо і взагалі духовку не відкриваю і все виходить просто супер.
Подаємо м’ясо з будь-яким гарніром чи з овочами.
Смачного!