Торт Чарівниця

Торт виходить суцільна ніжність, ніжний крем, ніжний бісквіт, не сухий і водночас не мокрий. Приготуйте такий торт та насолоджуйтесь його смаком.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1. Збиваю яйця, поступово додаю цукор і продовжую збивати до світлої маси, потім додаю просіяне борошно, ванілін, розпушувач, рослинне масло, сіль і лопаткою все акуратно перемішую доки не залишиться сухого борошна. На лист з пергаментом переношу тісто, розрівнюю лопаткою. Духовку розігріваю до 180-200С і випікаю 15 хвилин.
    2. Готую крем: змішую цукор з борошном поступово додаю молоко і все добре перемішую. Крем ставлю на плиту, постійно помішую до закипання, як тільки крем починає кипіти, знімаю з вогню. У остиглий крем додаю вершкове масло, добре перемішую.
    3. Готовий корж розрізаю на половину, а потім ще раз на половину (у мене вийшло 4 коржі).
    4. Коржі просочують кремом і відправляю в холодильник на 3 години.
    5. Готую глазур: топлю шоколад на водяній бані, додаю молоко і олію і постійно заважаю до загусання.
    6. Готовий торт заливаю глазур’ю.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: