Хліб з ревенем

Весняна галета з ревеню, неймовірно проста і просто неймовірна

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Для тіста наріжте холодне масло кубиками і додайте її в борошно разом із цукром і сіллю. Руками замішайте усі інгредієнти до стану крихти. Додайте холодну воду і швидко замісіть однорідне тісто, сформуйте його в кулю. Загорніть у харчову плівку та приберіть у холодильник на півгодини.
  • 2. Для начинки очистіть ревінь та наріжте на невеликі шматочки. Викладіть його в миску. Натріть корінь імбиру та цедру апельсина, додайте до ревеню разом із апельсиновим соком. Додайте цукор і перемішайте.
  • 3. Вийміть тісто з холодильника. Розкотіть його в пласт діаметром приблизно 27 см. Перекладіть на лист разом з пекарським папером. У середину тіста викладіть начинку, залишаючи краї вільними, близько 5 см. Загорніть краї по колу, притискаючи тісто пальцями. Змастіть краї яйцем і за бажання присипте мигдальними пелюстками.
  • 4. Випікайте у духовці при 180С приблизно 45 хвилин. Потім дайте галете охолонути 30 хвилин і подавайте на стіл.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: