Польський бульйон "Росул"

Росул – найпоширеніший бульйон, який подають у Польщі. Він готується із різних видів м’яса з додаванням місцевих овочів. Особливо приємно скуштувати такий суп холодного дня. Його легко і швидко готувати, а подають його зазвичай із домашньою локшиною. 😌

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
Друк
  • Продукти, які нам знадобляться для готування Росула
  • У мене 3 види м'яса. Свиняче, куряче та індички. Я попередньо м'ясо вимочувала у холодній воді близько 1 години.
  • Цибулю розрізаємо на половину і обсмажуємо з двох боків на сухій сковороді.
  • Ставимо на вогонь готуватися бульйон
  • Коли бульйон закипить, збираємо піну.
  • Додаємо половину кореня селери
  • Додаємо моркву
  • Зелена цибуля
  • петрушка
  • Лавровий лист і запашний перець
  • Висипаємо обсмажену цибулю і варимо на малому вогні 2-2,5 години
  • Дістаємо м'ясо, овочі та проціджуємо бульйон
  • Моркву, що дістали з бульйону, нарізаємо і додаємо знову в бульйон
  • Сіль та перець додаємо за смаком
  • Подаємо бульйон із локшиною. Це найсмачніший бульйон, що мені довелося готувати. 😊 Спробуйте самі приготувати 😌
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: