Росул – найпоширеніший бульйон, який подають у Польщі. Він готується із різних видів м’яса з додаванням місцевих овочів. Особливо приємно скуштувати такий суп холодного дня. Його легко і швидко готувати, а подають його зазвичай із домашньою локшиною.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для бульйону
- свинина на кісточці 500 гр.
- Стегна, гомілка курки 400 гр.
- Гомілка індички 500 гр.
- морква 4 шт.
- петрушка 2 пучка
- Зелена цибуля 2 шт.
- цибуля ріпчаста 6 шт.
- Корінь селери ½ шт.
- лавровий лист 4 шт.
- перець запашний 6 шт.
- сіль перець за смаком
Кроки
-
Продукти, які нам знадобляться для готування Росула
-
У мене 3 види м'яса. Свиняче, куряче та індички. Я попередньо м'ясо вимочувала у холодній воді близько 1 години.
-
Цибулю розрізаємо на половину і обсмажуємо з двох боків на сухій сковороді.
-
Ставимо на вогонь готуватися бульйон
-
Коли бульйон закипить, збираємо піну.
-
Додаємо половину кореня селери
-
Додаємо моркву
-
Зелена цибуля
-
петрушка
-
Лавровий лист і запашний перець
-
Висипаємо обсмажену цибулю і варимо на малому вогні 2-2,5 години
-
Дістаємо м'ясо, овочі та проціджуємо бульйон
-
Моркву, що дістали з бульйону, нарізаємо і додаємо знову в бульйон
-
Сіль та перець додаємо за смаком
-
Подаємо бульйон із локшиною. Це найсмачніший бульйон, що мені довелося готувати.
Спробуйте самі приготувати