Шоколад та груша – відмінне поєднання. Шоколадна шарлотка з грушею виходить ніжною, соковитою та дуже смачною.
Інгредієнти
Порції: –+
- груші 500 г
- яйця 4 шт
- цукор 150 г
- какао-порошок 30 г
- борошно 150 г
- розпушувач 2 ч.л.
Кроки
-
Тісто готується дуже швидко, відразу вмикаємо духовку та розігріваємо її до 180 градусів. Груші поріжемо тонкими пластинами чи кубиками. У мисці збиваємо яйця із цукром на середній швидкості до пишності. У яєчно-цукрову суміш просіємо какао-порошок, розпушувач та борошно, перемішаємо все на невеликій швидкості – тісто готове. У тісто відправляємо груші та перемішуємо. Перекладаємо тісто в силіконову або будь-яку іншу форму для випічки і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовій шарлотці даємо охолонути у формі та перекладаємо її на блюдо. За бажанням, можна посипати зверху цукровою пудрою. Шоколадна шарлотка із грушею готова! Смачного!