Шоколадна шарлотка із грушею

Шоколад та груша – відмінне поєднання. Шоколадна шарлотка з грушею виходить ніжною, соковитою та дуже смачною.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Тісто готується дуже швидко, відразу вмикаємо духовку та розігріваємо її до 180 градусів. Груші поріжемо тонкими пластинами чи кубиками. У мисці збиваємо яйця із цукром на середній швидкості до пишності. У яєчно-цукрову суміш просіємо какао-порошок, розпушувач та борошно, перемішаємо все на невеликій швидкості – тісто готове. У тісто відправляємо груші та перемішуємо. Перекладаємо тісто в силіконову або будь-яку іншу форму для випічки і відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин. Готовій шарлотці даємо охолонути у формі та перекладаємо її на блюдо. За бажанням, можна посипати зверху цукровою пудрою. Шоколадна шарлотка із грушею готова! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: