Грибний суп із плавленим сиром

Дуже смачний і ароматний суп виходить саме із сушеними грибами, але можна замінити і на будь-які інші гриби – гливи, печериці тощо.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Якщо гриби сушені, потрібно їх замочити в окропі на 40 хв-годину.
    Якщо Ви використовуватимете свіжі гриби – просто помити.
    Готуємо бульйон: м’ясо у воду і нехай кипить до готовності м’яса. Поки бульйон на плиті нарізаємо цибулю, натираємо моркву та ріжемо гриби. Чистимо і ріжемо картоплю. Кладемо масло в сковороду, і відправляємо цибулю, моркву та гриби обсмажуватись. Виймає м’ясо з бульйону і нарізаємо. У бульйон закидаємо картоплю та обсмажені гриби+цибулю+моркву. Варимо доки картопля не стане м’якою. Додаємо м’ясо та нарізаний плавлений сир. Варимо ще 3-5 хв.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: