Дуже смачний і ароматний суп виходить саме із сушеними грибами, але можна замінити і на будь-які інші гриби – гливи, печериці тощо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт
- грудка куряча 250 гр.
- гриби сушені 150 гр.
- сир плавлений 2 шт
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
Кроки
-
Якщо гриби сушені, потрібно їх замочити в окропі на 40 хв-годину.
Якщо Ви використовуватимете свіжі гриби – просто помити.
Готуємо бульйон: м’ясо у воду і нехай кипить до готовності м’яса. Поки бульйон на плиті нарізаємо цибулю, натираємо моркву та ріжемо гриби. Чистимо і ріжемо картоплю. Кладемо масло в сковороду, і відправляємо цибулю, моркву та гриби обсмажуватись. Виймає м’ясо з бульйону і нарізаємо. У бульйон закидаємо картоплю та обсмажені гриби+цибулю+моркву. Варимо доки картопля не стане м’якою. Додаємо м’ясо та нарізаний плавлений сир. Варимо ще 3-5 хв.