Пангасіус з яблуками в духовці

Всім привіт, сьогодні ділюся з вами вечерею із 2 інгредієнтів. Я приготував «Пангасіус з яблуками в духовці». Яблука надали рибі характерний смак та аромат яблук. Приготувати цю вечерю можна до сімейного застілля. А так, вечеря готуватиметься просто і швидко, а виходить смачно, як і написав раніше. Усім дякую за увагу.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1) Рибу потрібно розморозити, промити, обсушити.
  • 2) Рибу посипаємо перцем, та приправою для риби, з двох сторін.
  • 3) Яблука миємо, і чистимо від шкірки.
  • 4) Яблука нарізаємо на «пластинки»
  • 5) На лист, укладаємо пергамент, на цей пергамент укладаємо рибу. Потім на рибу укладаємо яблука.
  • 6) Все відправляємо у духовці при 180 с, до готовності. У мене все приготувалося за 40 – 60 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: