Всім привіт, сьогодні ділюся з вами вечерею із 2 інгредієнтів. Я приготував «Пангасіус з яблуками в духовці». Яблука надали рибі характерний смак та аромат яблук. Приготувати цю вечерю можна до сімейного застілля. А так, вечеря готуватиметься просто і швидко, а виходить смачно, як і написав раніше. Усім дякую за увагу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Пангасіус 500 гр.
- яблука 3 шт
- перець чорний мелений за смаком
- Приправа (Для риби) за смаком
Кроки
-
1) Рибу потрібно розморозити, промити, обсушити.
-
2) Рибу посипаємо перцем, та приправою для риби, з двох сторін.
-
3) Яблука миємо, і чистимо від шкірки.
-
4) Яблука нарізаємо на «пластинки»
-
5) На лист, укладаємо пергамент, на цей пергамент укладаємо рибу. Потім на рибу укладаємо яблука.
-
6) Все відправляємо у духовці при 180 с, до готовності. У мене все приготувалося за 40 – 60 хвилин.