Дуже смачний та ароматний овочевий суп із кольоровою капустою. Суп, який можна приготувати за 20 хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2-3 шт
- цвітна капуста 150 г
- морква 1 шт
- перець болгарський 1 шт
- рослинна олія 2 ст.л.
- кріп 10 г
- сіль за смаком
Кроки
-
Щоб приготувати суп швидше – поставити каструлю з водою або бульйоном (приблизно 2/3 обсягу) на вогонь.
-
Поки вода закипає почистити і нарізати невеликими кубиками картоплю. Викласти порізану картоплю в киплячу воду. Варити під кришкою на маленькому вогні 5-7 хвилин.
-
За цей час почистити і потерти на дрібній тертці моркву та за бажанням інші коріння, порізати соломкою солодкий перець і обробити на маленькі суцвіття цвітну капусту.
-
Додати все в каструлю та варити після закипання ще 7-8 хвилин. Суп посолити за смаком. Можна покласти один лавровий лист.
-
Наприкінці приготування додати рослинне масло і порізаний кріп.