Пропоную вашій увазі рецепт домашнього хліба з розмарином та родзинками в духовці. Приготування не займе особливих навичок. Класичний список для дріжджового тіста: борошно, сіль, дріжджі та цукор. Крім оливкової олії родзинок і розмарину. Не забуваємо про головний інгредієнт дрібку кохання і відправляємо в духовку. Найшвидший і найпростіший рецепт домашнього хліба з розмарином та родзинками. Небагато часу і смачний, домашній хлібець готовий!
Інгредієнти
- борошно пшеничне 500 г
- дріжджі 10 г
- вода 160 мл
- цукор 1 ст.л.
- масло оливкове 4 ст.л.
- яйця 2 шт
- родзинки 115 г
- розмарину 2 ч.л.
- сіль
- Дрібка кохання
Кроки
-
Для опари дріжджі розчинити у теплій воді і додати цукор, перемішати. Залишити на 20 хвилин.
-
Потім додати: два яйця, щіпку солі, оливкову олію, родзинки та сушений розмарин, перемішати.
-
Потроху ввести борошно і замісити тісто. Прибрати тісто на вистоювання в тепле місце на 1 годину.
-
Готове тісто обім’яти і викласти у форму, попередньо змащену олією, накрити і залишити на 20 хвилин.
-
Випікати хліб у розігрітій до 210 ° С духовці 30-40 хвилин.
Смачного!