Хліб з розмарином та родзинками у духовці

Пропоную вашій увазі рецепт домашнього хліба з розмарином та родзинками в духовці. Приготування не займе особливих навичок. Класичний список для дріжджового тіста: борошно, сіль, дріжджі та цукор. Крім оливкової олії родзинок і розмарину. Не забуваємо про головний інгредієнт дрібку кохання і відправляємо в духовку. Найшвидший і найпростіший рецепт домашнього хліба з розмарином та родзинками. Небагато часу і смачний, домашній хлібець готовий!

Кроки
Друк
  • Для опари дріжджі розчинити у теплій воді і додати цукор, перемішати. Залишити на 20 хвилин.
  • Потім додати: два яйця, щіпку солі, оливкову олію, родзинки та сушений розмарин, перемішати.
  • Потроху ввести борошно і замісити тісто. Прибрати тісто на вистоювання в тепле місце на 1 годину.
  • Готове тісто обім’яти і викласти у форму, попередньо змащену олією, накрити і залишити на 20 хвилин.
  • Випікати хліб у розігрітій до 210 ° С духовці 30-40 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: