Вівсяне печиво класичні домашні ласощі. Рецепт улюбленого з дитинства печива, простий та дуже смачний.
Інгредієнти
Порції: –+
- пластівці вівсяні 160 г
- борошно пшеничне 160 г
- вершкове масло 130 г
- цукор 180 г
- куряче яйце 1 шт
- кефір 80 мл
- мед 20 г
- сода ½ ч.л.
- сіль
- Дрібка кохання
Кроки
-
Змішати в однорідну масу: вершкове масло, мед, яйце, кефір і соду.
-
З’єднати пшеничне борошно, вівсяні пластівці, цукор та сіль.
-
Далі вводити суху суміш у масляну та замісити тісто. У результаті тісто має вийти м’яким, приємним і тримати форму.
-
Готове тісто скачати в невеликий джгут, загорнути в плівку або пакет і забрати в морозилку на 20 хвилин.
-
Через час розрізати тісто на шматочки, з кожного шматочка скачати кульки і викласти на лист, застелений пергаментним папером.
-
Випікати печиво в розігрітій до 190 ° С духовці 15-20 хвилин.
Приємного чаювання!