Домашнє вівсяне печиво

Вівсяне печиво класичні домашні ласощі. Рецепт улюбленого з дитинства печива, простий та дуже смачний.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
Друк
  • Змішати в однорідну масу: вершкове масло, мед, яйце, кефір і соду.
  • З’єднати пшеничне борошно, вівсяні пластівці, цукор та сіль.
  • Далі вводити суху суміш у масляну та замісити тісто. У результаті тісто має вийти м’яким, приємним і тримати форму.
  • Готове тісто скачати в невеликий джгут, загорнути в плівку або пакет і забрати в морозилку на 20 хвилин.
  • Через час розрізати тісто на шматочки, з кожного шматочка скачати кульки і викласти на лист, застелений пергаментним папером.
  • Випікати печиво в розігрітій до 190 ° С духовці 15-20 хвилин.
    Приємного чаювання!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: