Просто та смачно. Смажена ароматна капуста з чорносливом.
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста білокочанна 500 г
- морква 1 шт
- чорнослив 100 г
- томатний соус 2-3 ст.л.
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Капусту очистити від верхніх листочків і потрібну кількість тоненько нарізати.
-
Викласти на розігріту сковороду та обсмажувати помішуючи 4-5 хвилин.
-
Моркву потерти на дрібній мірці. Томатний соус або томатну пасту розвести у 150-200 мілілітрах води.
-
Викласти потерту моркву на сковороду, посолити на смак і поперчити. Можна додати улюблені спеції. Полити томатним соусом і добре перемішати. Смажити помішуючи ще 8-10 хвилин.
-
Чорнослив помити та порізати. Можна невеликими шматочками, можна розрізати на 2-3 частини. Викласти на сковороду, перемішати та смажити ще 2-3 хвилини.