Смажена капуста із чорносливом

Просто та смачно. Смажена ароматна капуста з чорносливом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Капусту очистити від верхніх листочків і потрібну кількість тоненько нарізати.
  • Викласти на розігріту сковороду та обсмажувати помішуючи 4-5 хвилин.
  • Моркву потерти на дрібній мірці. Томатний соус або томатну пасту розвести у 150-200 мілілітрах води.
  • Викласти потерту моркву на сковороду, посолити на смак і поперчити. Можна додати улюблені спеції. Полити томатним соусом і добре перемішати. Смажити помішуючи ще 8-10 хвилин.
  • Чорнослив помити та порізати. Можна невеликими шматочками, можна розрізати на 2-3 частини. Викласти на сковороду, перемішати та смажити ще 2-3 хвилини.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: