Плов із качки в мультиварці

Як приготувати дуже смачний розсипчастий плов з качки в мультиварці? Легко та швидко! М’ясо качки – просто тане в роті. Рис розсипчастий і дуже пряний. Насолода у кожній порції.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Насамперед готуємо всі необхідні інгредієнти. Ретельно вимиваємо м’ясо качки (я особисто знімаю шкіру, тому що під нею занадто багато жиру і є своєрідний запах).
  • Змащуємо форму мультиварки олією і викладаємо в неї м’ясо. Включаємо режим “М’ясо” або “Гасіння”.
  • Поки м’ясо готується, моркву нарізаємо брусочками.
  • Цибуля – кубиками
  • Обсмажуємо на олії спочатку цибулю, потім моркву на сковороді до золотистого кольору.
  • Ретельно та довго промиваємо рис. Щоб вода у ньому була прозорою.
  • Змішуємо рис із засмажкою. Додаємо всі спеції: барбарис, зіра, куркума, перець. Ретельно перемішуємо
  • Додаємо воду, 1 цілу голівку вимитий часник і лавровий лист.
  • Включаємо мультиварку на режим “Рис”. Коли закінчиться процес приготування, мультиварку необхідно відключити (не залишати на підігріванні). Тиск має спуститися самостійно.
  • Насолоджуємось смаком!)
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: