Мега сендвіч зі свинячими ребрами

Якщо ви любите свинячі ребра та свіжі овочі, то рекомендую приготувати незвичайний та мега смачний сендвіч. Ребра виходять ніжними, м’ясо просто злазить із кістки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Беремо свинячі ребра, миємо їх та очищаємо від жиру та плівок.
    На око беремо цукор, сіль, мелений чорний перець та спеції до м’яса (або будь-які улюблені спеції), посипаємо всім цим ребра.
    Загортаємо їх у фольгу та запікаємо протягом 2-3 годин.
    Після приготування м’ясо просто злазить із кістки. На цьому можна зупинитися і просто їх з’їсти, але я вирішив зробити величезний сендвіч.
  • Для цього печериці обсмажуємо на сковороді.
  • Бекон обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки.
  • Цибулю обсмажуємо із щіпкою цукру до золотистого кольору.
  • Овочі (цибуля, болгарський перець, помідори, авокадо, пекінську капусту) нарізаємо.
  • Беремо тостовий хліб (або будь-який батон) та підсмажуємо на сковороді гриль.
  • Збираємо сендвіч:
    Тостовий хліб змащуємо вершковим сиром і далі викладаємо все у довільному порядку, поливаючи це улюбленими соусами.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: