Якщо ви любите свинячі ребра та свіжі овочі, то рекомендую приготувати незвичайний та мега смачний сендвіч. Ребра виходять ніжними, м’ясо просто злазить із кістки.
Інгредієнти
Порції: –+
- свинячі ребра 500 г
Кроки
-
Беремо свинячі ребра, миємо їх та очищаємо від жиру та плівок.
На око беремо цукор, сіль, мелений чорний перець та спеції до м’яса (або будь-які улюблені спеції), посипаємо всім цим ребра.
Загортаємо їх у фольгу та запікаємо протягом 2-3 годин.
Після приготування м’ясо просто злазить із кістки. На цьому можна зупинитися і просто їх з’їсти, але я вирішив зробити величезний сендвіч. -
Для цього печериці обсмажуємо на сковороді.
-
Бекон обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки.
-
Цибулю обсмажуємо із щіпкою цукру до золотистого кольору.
-
Овочі (цибуля, болгарський перець, помідори, авокадо, пекінську капусту) нарізаємо.
-
Беремо тостовий хліб (або будь-який батон) та підсмажуємо на сковороді гриль.
-
Збираємо сендвіч:
Тостовий хліб змащуємо вершковим сиром і далі викладаємо все у довільному порядку, поливаючи це улюбленими соусами. -
Смачного!