Салат із червонокачанної капусти

Легкий, дуже смачний і швидкий у приготуванні осінній салат із червонокачанною капустою.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Потрібне кількості капусти тонко нашаткувати, присолити і пом’яти руками.
  • Моркву почистити і натерти терці для овочів корейською або порізати тонкою соломкою. Перець також нарізати тонкою соломкою.
  • Все скласти в глибокий посуд.
  • Змішати сік лимона, оливкову олію, гірчицю та цукор. Добре все перемішати. Цукор повинен повністю розчинитись.
  • Залити салат заправкою, ще раз добре перемішати та дати настоятися кілька хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: