Легкий, дуже смачний і швидкий у приготуванні осінній салат із червонокачанною капустою.
Інгредієнти
Порції: –+
- капуста червонокачанна 300 г
- морква 1 шт
- перець болгарський ½ шт
- часник 2 зубчик
- лимонний сік 1 ч.л.
- гірчиця ½ ч.л.
- цукор ½ ч.л.
- масло оливкове 40 мл
- сіль за смаком
Кроки
-
Потрібне кількості капусти тонко нашаткувати, присолити і пом’яти руками.
-
Моркву почистити і натерти терці для овочів корейською або порізати тонкою соломкою. Перець також нарізати тонкою соломкою.
-
Все скласти в глибокий посуд.
-
Змішати сік лимона, оливкову олію, гірчицю та цукор. Добре все перемішати. Цукор повинен повністю розчинитись.
-
Залити салат заправкою, ще раз добре перемішати та дати настоятися кілька хвилин.