Інгредієнти
Порції: –+
- тісто листкове бездрожжеве 500 г
- форель 300 г
- вершкове масло 50 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- куряче яйце 1 шт
- сіль перець
- Дрібка кохання❤️
Кроки
-
Форель та цибулю нарізати невеликими шматочками.
-
Тісто розкотити та розрізати на 4 квадрати.
У центр кожного квадрата викласти цибулю та рибу 1 ст. л. защепити краї так щоб середина залишалася відкрита. -
Заготовки укласти на лист, застелений пергаментним папером накрити і залишити для вистоювання на 20 хвилин.
-
Змастити розстібки збитим яйцем для рум’яного кольору і зверху укласти по шматочку вершкового масла
-
Випікати розстібни в розігрітій до 210 ° С духовці 20-25 хвилин.
Смачного!