Ростегай з рибою

Кроки
Друк
  • Форель та цибулю нарізати невеликими шматочками.
  • Тісто розкотити та розрізати на 4 квадрати.
    У центр кожного квадрата викласти цибулю та рибу 1 ст. л. защепити краї так щоб середина залишалася відкрита.
  • Заготовки укласти на лист, застелений пергаментним папером накрити і залишити для вистоювання на 20 хвилин.
  • Змастити розстібки збитим яйцем для рум’яного кольору і зверху укласти по шматочку вершкового масла
  • Випікати розстібни в розігрітій до 210 ° С духовці 20-25 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: