Доброго настрою!
Класика американської кухні. Та й хто краще та різноманітніше американців робить сендвічі.
Тунець і соковита хрустка селера, злегка пікантна цибуля, на шматку теплого підрум’яненого хліба.
Наприкінці рецепта розповім про Мелту.
Інгредієнти
Порції: –+
- тунець у власному соку 1 банк
- селера черешкова 1 стебло
- яйце варене 1 шт
- цибуля солодка ½ шт
- Для заправки
- майонез 1 ст.л.
- гірчиці з зернами 1 ч.л.
- сіль, перець, цукор за смаком
- оцет яблучний за смаком
Кроки
-
Відварене яйце дрібно нарізаємо.
З тунця зливаємо зайву рідину і додаємо в миску до яйця.
Селеру і цибулю нарізаємо дрібно.
Все змішуємо, додаємо сіль, перець за смаком. Не забудьте щіпку цукру!
Заправляємо, перемішуємо. -
Хліб (будь-який, на Ваш смак), підсушуємо в тостері або зручним Вам способом.
Намазуємо тунцевою масою. -
І … Все! Насолоджуємося!
Я взяла чапату.
П.С. у тунцеву масу також можна додати до смаку трохи зеленого яблука або маринованого огірка. -
Мелт – це, по суті, бутерброд із розплавленим сиром, від англійського melt – плавити.
Мелт із тунцем може бути як відкритим (на одному шматку хліба), так і закритим (коли використовують два шматки хліба).
Салат готується заздалегідь, (рецепт зверху) коли є час, а потім просто укладаємо ложку-другу салату на хороший хліб, накриваємо скибочкою сиру, підсмажуємо в печі-тостері або в духовці (а якщо ліньки включати духовку, під кришкою на сковороді) – і ось вам гарячий сніданок або зігріваючий ланч готовий. Тут, звичайно, простий листовий салат, солоний або маринований огірок і свіжий помідор не завадять.
Фото поки що що немає, але скоро буде. -
Приємного від Ланіти!