Дуже смачний і нескладний у приготуванні салат на святковий стіл і не лише.
Інгредієнти
Порції: –+
- печінка тріски 1 шт
- яйця 3 шт
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сир твердий 100 г
- майонез 70 г
Кроки
-
Попередньо відварити круто яйця і остудити.
-
Цибулю порізати дрібно і за бажанням замаринувати на 15-20 хвилин. Я волію маринувати в лимонній кислоті.
-
Морква, твердий сир та яйця потерти окремо на великій тертці.
-
Печінку тріски відкрити, злити масло і розім’яти виделкою на маленькі шматочки.
-
Усі інгредієнти можна скласти в одну ємність, заправити майонезом та перемішати. Але гарніше цей салат приготувати шарами. Перший шар – морква, потім яйця, печінка тріски, цибуля і твердий сир. Зверху добре змастити майонезом.