"Королівський" салат із печінкою

Це один із найніжніших салатів із печінки, який я куштувала. Шарові салати завжди популярні на святковому столі, але цей салат дійсно один з найсмачніших, просто смакота, а готується він із найпростіших і найзвичніших продуктів.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Цибулю нарізаємо чверть кільцями, посипаємо сіллю та цукром, заливаємо яблучним оцтом, розбавленим водою. Даємо йому 10 хвилин промаринуватися.
    Маринована цибуля – це 1 шар салату. Наносимо сіточку майонезу.
    Другий шар – натерта на великій тертці печінка + сіточкою з майонезу.
    Третій шар – яблука, очищені від шкірки та натерті на великій тертці + сіточка з майонезу.
    Четвертий шар – сир на великій тертці + сіточка з майонезу.
    Яйця поділяємо на білки та жовтки.
    П’ятий шар – натираємо жовтки, а потім останній шар – натерті на дрібній тертці білки.
    Шари не ущільнюємо, вони повинні бути пухкими та повітряними.
    Прикрашаємо салат за бажанням і даємо йому настоятися в холодильнику кілька годин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: