Смачна та ситна яєчня. Підійде не лише на сніданок, а й на обід-вечерю.
Інгредієнти
- фарш м’ясний (у мене з індички) г
- цибуля ріпчаста невелика 1 шт
- помідор 1 шт
- куряче яйце 1-2 шт
- сіль перець
- зелень
- рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
-
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім додати фарш, посолити, поперчити. Смажити всі разом, розбиваючи великі шматочки фаршу. Коли м’ясо буде готове, додати порізаний помідор і зелень, перемішати. Накрити кришкою та потримати на вогні 2-3 хвилини.
Потім фарш розсунути трохи убік, утворюючи лунки, які потрібно вбити яйця. Яйця підсолити та готувати під кришкою на невеликому вогні до бажаної консистенції жовтка.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!