Курка по-китайськи

Смачна та соковита курочка з пікантним та смачним соусом. Так можна готувати невеликі курчата, смажити та подавати з таким соусом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • 1. Стейки мою, видаляю з кожного стейка кісточку, злегка солю.
    2. У сковороду наливаю олію, додаю спеції, воду, коньяк і два шматочки кореня імбиру. Ставлю на максимальний вогонь і закладаю курку в сковороду, готую до готовності перевертаючи на обидва боки, доки не википить вода і курочка почне смажитися, кришкою не накриваю, нарешті змащую курочку медом. Відбираю 4 ст. бульйону з курки, який не википів до кінця для соусу.
    3. Перець нарізаю на кубики, нарізаю зелену цибулю, подрібнюю часник.
    4. Готую соус: у глибокій мисці змішую солодкий перець, цибулю, часник, додаю кунжут, цукор, соєвий соус, теріяки, бальзамік, бульйон, солю за смаком.
    5. Нарізаю дрібно гіркий перець, в сковороду наливаю трохи рослинної олії, ставлю на вогонь, олію потрібно піджарити з перцем і жару перелити через ситечко в соус (щоб шматочки перцю залишилися в ситечці). Перемішаю. Соус готовий.
    6. Як подаю: беру шматочок курочки, роблю трохи надрізи вздовж, щоб соус просочився. Потім поливаю зверху соусом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: