Дівчатка, це найшвидші та ліниві пиріжки, які навіть не потрібно ліпити! Тільки хлопчикам не говоріть
Ці пиріжки вам сподобаються більше, ніж традиційні. Подивіться, як багато начинки! А готуються із звичайнісіньких продуктів, які є у будь-якої господині в холодильнику. Ви знаєте, я просто закохалася в це диво! І чому я раніше не здогадалася, що пиріжки можна робити так просто?
Так що обов’язково збережіть рецепт, щоб не втратити і поділіться з друзями у Соцмережах! Від таких пиріжків ще ніхто не зміг відмовитись
Інгредієнти
- тісто листкове 1 упаковка (500 г)
- яйце 1 шт (для змащення пиріжків перед випіканням)
- 1. Начинка з яйцем та зеленою цибулею:
- яйце 4 шт
- Зелена цибуля 1 пучок
- сіль перець за смаком
- 2. Начинка з фаршу:
- фарш м’ясний 400 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сіль перець за смаком
Кроки
-
Так як пиріжки готуються дуже швидко, я відразу ж приготую начинку для пиріжків.
І для першої начинки, подрібнюю в миску 4 варені яйця.
Дрібно нарізаю пучок зеленої цибулі та кропу.
Додаю зелень у миску до яєць.
Начинку солю та перчу за смаком.
Перемішую.
Начинка для пиріжків з цибулею та яйцем – готова. -
Я просто обожнюю пиріжки з м’ясом, тому швиденько приготуємо ще одну, мою улюблену, начинку
Друзі, а з якою начинкою ви любите пиріжки найбільше? Напишіть у коментарях
.
У миску кладу 400 г м’ясного фаршу. Фарш можна брати будь-який, а в мене: курка зі свининою.
Цибулину крупно нарізаю і подрібнюю у блендері.
Додаю цибулю до фаршу.
Сіль та перець кладу за смаком.
Добре перемішую.
Друга начинка для пиріжків із м’ясом – теж готова. -
Саме час ліпити пиріжки. Але як я вже говорила, у цьому геніально простому рецепті ліпити їх зовсім не доведеться. Подивіться, як просто!
Трохи посипаю стіл мукою.
Беру пачку листкового тіста (бувайте готувалася начинка, тісто вже розморозилося).
Розкочую тісто у великий пласт. -
Листкове тісто – це взагалі супер зручний і необхідний продукт для кожної господині. Я завжди купую упаковку тіста про запас і тримаю в морозилці, якраз на той випадок, якщо раптом пиріжків захочеться, а в магазин іти ліньки чи ні часу. Така паличка-виручалочка.
Тісто розкатала.
Поділяю його на 2 частини. Ось так. -
І викладаю начинку на краєчок тіста.
-
І тепер просто завертаю в рулет.
У мене вийшло 2 рулети майбутніх пиріжків з різними начинками.
Краї тіста я трохи змащу водою, щоб тісто добре склеїлося, також край можна злегка защипати (докладний процес дивіться у відео рецепті пиріжків). -
І нарізаю рулет на порції.
-
Виходять такі класні пиріжки.
-
Викладаю пиріжки на лист на невеликій відстані один від одного.
Ось такі красені вийшли – пиріжки красиві, рівненькі, як на підбір)) -
Зверху добре змащую кожен пиріжок яйцем, змішаним із молоком. На 1 яйце я беру 1 столову ложку молока – так пиріжки вийдуть глянсовими та красивими.
-
Духовку розігріваю до 180 º C, ставлю пиріжки в гарячу духовку і випікаю пиріжки до красивого рум’яного кольору, приблизно 25-30 хвилин.
Ось такі рум’яні пиріжки у нас з вами вийшли. Дуже смачно пахнуть, гаряченькі, м’які. Вже не терпиться спробувати! -
Ми зробили сьогодні 2 начинки для пиріжків: одна – з цибулею та яйцем, а другі пиріжки у нас із м’ясом. Просто відмінний рецепт пиріжків, коли немає часу на ліплення класичних пиріжків
І гостей такими пиріжками можна почастувати, і на вечерю для своєї сім’ї приготувати – рецепт просто паличка рятувала.
А головне, що тут і робити щось практично не потрібно в порівнянні зі звичайною ліпленням пиріжків, адже вони виходять такі ніжні, м’які і смачні – словами не передати! Дуже! Дуже смачні! Обов’язково рекомендую спробувати! -
Діліться рецептом цих швидких пиріжків з улюбленими друзями та подругами в соцмережах!
Адже цей рецепт одні суцільні плюси:
1. Ліпити пиріжки не потрібно – розкочували рулети, нарізали і в духовку
2. Біля плити стояти не потрібно
3. Пиріжки ми не смажимо в маслі, а запікаємо в духовці, а це набагато корисніше
4. Все швидко, просто та дуже смачно. Як ви любите! -
І якщо вам сподобався рецепт Пиріжків, напишіть будь ласка в коментарях: хочу пиріжки, і я частіше готуватиму для вас такі рецепти;)
Ці пиріжки з м’ясом -
А ці з начинкою і зеленої цибулі та яйця.
-
Усім приємного апетиту, прекрасного настрою, будьте здорові та щасливі!
Бувайте і скоро побачимося! -
Смачного!