Американський яєчний салат

На просторах інтернету знайшла кілька варіантів цього салату, причому практичний у кожному зазначено, що цей варіант – класичний. Так що в назву не стала ставити це слово, а поділюся з Вами рецептом, який сподобався мені найбільше. Джерела – ГрандКулінар та My Hamble Food.
Класичний яєчний салат, який американці дуже люблять та поважають – на заправках сендвічі з яєчним салатом смакують зранку першими. До складу входить свіжа цибуля, як правило. Це може бути як ріпчаста, так і зелена цибуля. Іноді додають дрібно рубану селеру і петрушку. Американський яєчний салат ідеальний для сендвічів та тостів, його можна викладати на половинки помідора чи листя салату.
У рецепті вказано кількість на дуже велику порцію – я готувала з 1 яйця, у мене вийшло на 3 тости.

Кроки
Друк
  • Яйця відварити, остудити. Дрібно нарізати селеру і цибулю, порубати зелень петрушки. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом, гірчицею, лимонним соком, приправити за смаком сіллю та перцем. Кількість лимонного соку та гірчиці варіюйте на свій смак. Також лимонний сік можна замінити на оцет бальзамічний чи винний.
    Наш салат готовий! Зазвичай подається на тості.
  • Для тостів або сендвічів з яєчним салатом можна використовувати різні добавки: шинку, свіжі овочі, салатне листя, солону або копчену рибу, ікру, та все, що завгодно. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: