Всім привіт перед своїм Днем народження я хочу поділитися з вами одним смачним рецептом. Я приготував «Шашлик з пангасіуса, в духовці // Пангасіус на шпажках» Скажу відразу, ця страва вийшла дуже смачною апетитною, а сама рибка дуже м’яка. Дану страву можна приготувати до сімейного застілля, свята тощо. До донної страви можна приготувати майже будь-який гарнір, наприклад рис, картопля і пасту, думаю поєднання гарніру і риби буде класним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Пангасіус 650 гр.
- томатна паста 2 ст.л.
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- Приправа (Для риби) за смаком
- цибуля ріпчаста 2 шт
Кроки
-
1) Цибулю нарізаємо кільцями.
-
2) Наперед потрібно розморозити рибу пангасіус. Потім промити.
-
3) Потім рибу нарізаємо на шматочки.
-
4) Перчимо, і посипаємо приправою для риби. Перемішуємо.
-
5) Як «маринад» я просто до риби додав пару ложок томатної пасти, і перемішав.
-
6) На шпажки розколюємо рибу, потім цибулю.
-
7) Перекладаємо на лист, відправляємо в духовку при 180 С до готовності. У мене “Шашлик з риби пангасіус” приготувався приблизно за 1 годину.