Пангасіус на шпажках // шашлик з пангасіуса в духовці

Всім привіт перед своїм Днем народження я хочу поділитися з вами одним смачним рецептом. Я приготував «Шашлик з пангасіуса, в духовці // Пангасіус на шпажках» Скажу відразу, ця страва вийшла дуже смачною апетитною, а сама рибка дуже м’яка. Дану страву можна приготувати до сімейного застілля, свята тощо. До донної страви можна приготувати майже будь-який гарнір, наприклад рис, картопля і пасту, думаю поєднання гарніру і риби буде класним.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • 1) Цибулю нарізаємо кільцями.
  • 2) Наперед потрібно розморозити рибу пангасіус. Потім промити.
  • 3) Потім рибу нарізаємо на шматочки.
  • 4) Перчимо, і посипаємо приправою для риби. Перемішуємо.
  • 5) Як «маринад» я просто до риби додав пару ложок томатної пасти, і перемішав.
  • 6) На шпажки розколюємо рибу, потім цибулю.
  • 7) Перекладаємо на лист, відправляємо в духовку при 180 С до готовності. У мене “Шашлик з риби пангасіус” приготувався приблизно за 1 годину.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: