Хрусткі картопляні спіральки у фритюрі

Картопляні спіральки у фритюрі – нова оригінальна закуска. Готувати легко та просто, а виглядає незвичайно та апетитно. Закуска з картопляного пюре підійде для посиденьок із друзями або для перегляду фільму.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Кладемо картоплю в каструлю і відправляємо вариться, якщо залишилося вчора пюре, то можна взяти його.
    Готову картоплю очищаємо від шкірки і потім розминаємо у пюре.
  • Коли пюре готове солимо і перчимо до смаку.
    Додаємо картопляний крохмаль та молоко.
    Яйце збиваємо, додаємо в пюре і все це добре перемішуємо.
  • Для формування картопляних спіралек знадобиться кулінарний мішок.
    Наповнюємо мішок картопляним пюре.
  • На сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії та за допомогою кулінарного мішка формуємо спіральки. Робити це дуже просто.
    Обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, перевертаємо і смажимо з іншого.
  • Готові спіральки викладаємо на паперові рушники, щоб стекло масло.
    Подаємо з улюбленим соусом. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: