Картопляні спіральки у фритюрі – нова оригінальна закуска. Готувати легко та просто, а виглядає незвичайно та апетитно. Закуска з картопляного пюре підійде для посиденьок із друзями або для перегляду фільму.
Інгредієнти
- Картопля 4 шт
Кроки
-
Кладемо картоплю в каструлю і відправляємо вариться, якщо залишилося вчора пюре, то можна взяти його.
Готову картоплю очищаємо від шкірки і потім розминаємо у пюре. -
Коли пюре готове солимо і перчимо до смаку.
Додаємо картопляний крохмаль та молоко.
Яйце збиваємо, додаємо в пюре і все це добре перемішуємо. -
Для формування картопляних спіралек знадобиться кулінарний мішок.
Наповнюємо мішок картопляним пюре. -
На сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії та за допомогою кулінарного мішка формуємо спіральки. Робити це дуже просто.
Обсмажуємо спочатку з одного боку до золотистого кольору, перевертаємо і смажимо з іншого. -
Готові спіральки викладаємо на паперові рушники, щоб стекло масло.
Подаємо з улюбленим соусом. Смачного!