Американські вафлі

У США 24 серпня вважається днем вафель. Саме 24 серпня 1869 року Корнеліус Свартхаут, житель штату Нью-Йорк, запатентував свій винахід — першу сковорідку для випікання вафель. Цього дня по всій Америці жителі країни їдять вафлі у кафе, кондитерських та кав’ярнях або печуть їх вдома. Американські вафлі відрізняються від інших достатні великою кількістю розпушувача. Від себе ще додала ванільний цукор – в оригіналі його немає.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • 1. Відокремте білки від жовтків.
    2. Розтопіть вершкове масло.
    3. Просійте борошно в миску разом з розпушувачем та сіллю. Потім змішайте з цукром та ванільним цукром.
    4. В іншій мисці збийте яєчні жовтки з молоком та вершковим маслом, потім введіть цю суміш у сухі інгредієнти та добре перемішайте.
    5. Збийте яєчні білки до густої піни і перемішайте із жовтково-молочною сумішшю. Тісто для вафель має бути однорідним та густим.
    6. Розігрійте вафельницю (у мене мультипекар) до робочої температури. Змастіть панелі олією, якщо це необхідно. Налийте тісто у вафельницю – залежно від розміру кількість тіста може відрізнятися (у мене по 2 столові ложки на кожне відділення – мені подобаються нерівні краї у вафель). Важливо, щоб тісто добре примикало як до нижньої, так і до верхньої частини вафельниці, але не випливало з неї, тому відрегулюйте кількість тіста у відповідність до своєї вафельниці. Якщо тіста буде замало, то є ризик, що вафлі підрум’яняться лише з одного боку.
    7. Випікаємо вафлі по кілька хвилин (залежно від потужності Вашого агрегату) до золотаво-коричневого кольору.
    8. Готові вафлі злегка остудити на решітці і подаємо, наприклад, зі згущеним молоком.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: