Американський салат з авокадо та помідорами.

Рецепт знайшла на Дзен у ВКУСНЯТІНА . Автору дякую! Також, на мій погляд, такий салат підійде для тостів та сендвічів. У рецепті вказую повну норму, я готувала приблизно третину (на 2 яйця) – це приблизно на 3-4 порції.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Яйця відварити по-крутому, остудити, порізати дрібними кубиками. М’якуш авокадо, цибулю і помідор порізати кубиками – приблизно, як яйця. Зелень петрушки порубати. Заправки змішати сметану, майонез, лимонний сік, гірчицю сіль та перець (в оригіналі гірчиці та перцю немає – але у мене дуже “попросилися”). Все перемішати із заправкою і відправити в холодильник приблизно на 1 годину, щоб все просочилося та аромати перемішалися. Для подачі помити і обсушити листя салату або шпинату, викласти ними тарілку, так щоб вона покрита повністю. Викласти салат і прикрасити, наприклад, половинкою яйця (відкласти із загальної кількості) та листочками петрушки. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: