Стейки з цвітної капусти з печерицями та чебрецем

Стейки виходять ніжні, соковиті та незвичайні на смак

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • 1. Кольорову капусту нарізаємо на «стейки».

    2. Викладаємо цвітну капусту на лист, застелений пергаментом.

    3. Кожен шматочок цвітної капусти змащуємо рослинним маслом, солимо, посипаємо подрібненим чебрецем.

    4. Розігріваємо духовку при 180 • с і ставимо капусту на ~ 25 хвилин, до готовності.

    5. В сковорідку додаємо вершкове та рослинне масло, Додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо 2 хвилини.

    6. Викладаємо нарізані печериці та обсмажуємо ~5 хвилин.

    7. Додаємо сметану, перемішуємо.

    8. Змішуємо холодну воду і крохмаль, заливаємо печериці і тушкуємо ~ 5-7 хвилин.

    9. Подаємо стейки цвітної капусти з грибним соусом.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: