Хрумкі крильця в солодкому томатному соусі разом із солено-пряним сирним соусом – саме таке поєднання називається крильця Баффало. Це рецепт – сподобається і любителям вишуканої кухні, і любителям фаст-фуду. Тут все гармонійно, і все яскраво, і є протилежності, що доповнюють один одного, на різних рівнях приготування.
Інгредієнти
- крила курячі 500 г
Кроки
-
Розділяємо крильця на 3 частини. Остання частина крила нам не знадобиться.
-
Для панірування в зип пакет насипаємо крохмаль та спеції. І все це добре змішуємо між собою. Далі занурюємо крила в пакет добре струшуємо.
-
Соус потрібно зробити перед приготуванням крил щоб він встиг трохи настоятися.
У чашу блендера насипаємо йогурт і сметану, додаємо трохи свіжомеленого чорного перцю. Розчавлюємо часник і кришимо сир з пліснявою. Добре все збиваємо до однорідності і потім пересипаємо у зручну піалу. -
Тепер настала черга крил. Дістаємо їх із пакета і опускаємо в гарячу олію. Обсмажуємо 8-10 хвилин.
-
Готуємо вершково-томатний соус. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, потім наливаємо томатний соус, винний оцет, соєвий соус, барбекю соус, додаємо кайенський перець, видавлюємо часнику, додаємо мед, цукор, сіль за смаком. І все це добре перемішуємо між собою.
Далі перекладаємо вже готові та хрумкі крильця на сковороду і добре перемішуємо щоб соус повністю порив крила.