Доброго часу доби! Якщо у вас запитають “Що приготувати до вечері?” Ви можете розповісти про простий рецепт, а саме «Відбивні зі свинини в панірувальних сухаря, в духовці». апетитним та смачними. Як гарнір до даних відбивних підійде пюре, рис і тд. Спасибі за увагу.
Інгредієнти
Порції: –+
- свинина 600 г
- цибуля ріпчаста 3 шт
- сметана 2 ст.л.
- Панірувальні сухарі 150 г
- борошно 150 г
- яйця 2 шт
- сіль за смаком
- чорний перець за смаком
- Приправа для м’яса за смаком
Кроки
-
1) Цибулю нарізаємо середніми по товщині кільцями, більша частина цибулі буде потрібна, для того щоб покласти на цю цибулю покласти відбивні. Щоб вони не підгоріли.
-
2) Свинину потрібно промити і обсушити.
-
3) Потім її нарізаємо на порційні шматочки.
-
4) Потім відбиваємо.
-
5) Потім м’ясо потрібно посолити, поперчити та посипати приправою для м’яса.
-
6) Далі до цього м’яса додаємо сметану і трохи цибулі. Залишаємо на 30 хвилин.
-
7) Збиваємо курячі яйця. Так само, заздалегідь готуємо борошно та панірувальні сухарі.
-
І так далі, шматочки свинини спочатку відпускаємо в борошно, потім у збиті яйця, потім в панірувальні сухарі, і добре пануємо ці шматочки.
-
9) У лист спочатку укладаємо цибулю (так само потрібно додати зовсім небагато води, для того ж що б м’ясо не підгоріло. Вода повинна покривати частину цибулі.) на цю цибулю укладаємо вже підготовлені шматочки свинини. Все відправляємо в духовку за 180 С, до готовності. У мене м’ясо запеклося приблизно за 1:00.