Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях

Доброго часу доби! Якщо у вас запитають “Що приготувати до вечері?” Ви можете розповісти про простий рецепт, а саме «Відбивні зі свинини в панірувальних сухаря, в духовці». апетитним та смачними. Як гарнір до даних відбивних підійде пюре, рис і тд. Спасибі за увагу.

Інгредієнти
Порції: +11
Кроки
Друк
  • 1) Цибулю нарізаємо середніми по товщині кільцями, більша частина цибулі буде потрібна, для того щоб покласти на цю цибулю покласти відбивні. Щоб вони не підгоріли.
  • 2) Свинину потрібно промити і обсушити.
  • 3) Потім її нарізаємо на порційні шматочки.
  • 4) Потім відбиваємо.
  • 5) Потім м’ясо потрібно посолити, поперчити та посипати приправою для м’яса.
  • 6) Далі до цього м’яса додаємо сметану і трохи цибулі. Залишаємо на 30 хвилин.
  • 7) Збиваємо курячі яйця. Так само, заздалегідь готуємо борошно та панірувальні сухарі.
  • 8) І так далі, шматочки свинини спочатку відпускаємо в борошно, потім у збиті яйця, потім в панірувальні сухарі, і добре пануємо ці шматочки.
  • 9) У лист спочатку укладаємо цибулю (так само потрібно додати зовсім небагато води, для того ж що б м’ясо не підгоріло. Вода повинна покривати частину цибулі.) на цю цибулю укладаємо вже підготовлені шматочки свинини. Все відправляємо в духовку за 180 С, до готовності. У мене м’ясо запеклося приблизно за 1:00.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: