Всім привіт, друзі! Пропоную Вашій увазі рецепт приготування смачного хрусткого десерту з лавашу з айвою! Дуже смачні ліниві пиріжки з айвою! Соковитий та м’який з хрусткою скоринкою лаваш з айвою сподобається Вам та підкорить Ваших близьких!
Інгредієнти
- лаваш 2 шт
- айва 500 d
- цукор 6 ст.л.
- обкладинка 1 ч.л.
- журавлина 60 d
- рослинна олія 3 ст.л.
Кроки
-
Айву натираємо на велику тертку.
-
На лаваш викладаємо половину айви, рівномірно розподіляємо по поверхні, відступивши від верху і низу по пару см.
Посипаємо 3 ст. л. цукру, половиною порції кориці та половиною журавлини. -
Згортаємо лаваш і нарізаємо на порційні шматочки. Повторюємо процедуру з другим лавашем. Лист змащуємо рослинним маслом і викладаємо лаваш.
-
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, дивіться по своїй духовці-у мене тільки нижнє нагрівання.
Через 15 хвилин перевертаємо лаваші та відправляємо в духовку ще на 10 хвилин. -
Смачного!