Лаваш із айвою

Всім привіт, друзі! Пропоную Вашій увазі рецепт приготування смачного хрусткого десерту з лавашу з айвою! Дуже смачні ліниві пиріжки з айвою! Соковитий та м’який з хрусткою скоринкою лаваш з айвою сподобається Вам та підкорить Ваших близьких!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Айву натираємо на велику тертку.
  • На лаваш викладаємо половину айви, рівномірно розподіляємо по поверхні, відступивши від верху і низу по пару см.
    Посипаємо 3 ст. л. цукру, половиною порції кориці та половиною журавлини.
  • Згортаємо лаваш і нарізаємо на порційні шматочки. Повторюємо процедуру з другим лавашем. Лист змащуємо рослинним маслом і викладаємо лаваш.
  • Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, дивіться по своїй духовці-у мене тільки нижнє нагрівання.
    Через 15 хвилин перевертаємо лаваші та відправляємо в духовку ще на 10 хвилин.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: