Здобна макова кіска

Домашня випічка завжди таїть у собі секрет: вона містить дрібку кохання.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Розчинити сухі дріжджі у теплому молоці з водою, додати цукор та 50 г борошна із загальної кількості. Залишити на 20 хв.
  • Додати яйце, розтоплене вершкове масло і борошно, що залишилося. Замісити тісто та залишити на 1 годину.
  • Обім’яти тісто, розкотити в пласт. Розподілити макову начинку, не доходячи до краю.
    Тісто згорнути в рулет, потім розділити на 2 частини та переплести.
  • Викласти на лист застелений пергаментним папером, залишити на 30 хвилин.
    Для рум’яного кольору змастити макову косу збитим яйцем із молоком 1 ст. л.
  • Випікати в розігрітій до 190 ° С духовці 35-40 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: