Салат "Фарби осені"

Яскравий, красивий, соковитий, насичений салат зацікавить вас та порадує ваших близьких своїм смаком.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Буряк запекти в духовці у фользі 180 – 200С (1 година), а потім натерти за допомогою терки для корейської моркви та збризкати лимонним соком.
    2. Нарізати дрібно капусту, посолити і злегка пом’яти.
    3. Нарізати півкільцями цибулю і тонкою соломкою перець, обсмажити до м’якого стану на олії.
    4. Подрібнити часник і дрібно нарізати кріп.
    5. Для заправки: змішати сік лимона з медом та хмелі – сунелі.
    6. Змішати всі овочі в глибокій мисці, підсолити на смак і заправити.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: