Яскравий, красивий, соковитий, насичений салат зацікавить вас та порадує ваших близьких своїм смаком.
Інгредієнти
Порції: –+
- для салату
- капуста білокочанна 300 г
- буряк 1 шт
- перець болгарський 1 шт
- цибуля ріпчаста 2 шт
- морква по-корейськи 200 d
- часник 2 зубчик
- мед 1 ч.л.
- лимонний сік 2 ст.л.
- хмелі-сунелі 1 ч.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
1. Буряк запекти в духовці у фользі 180 – 200С (1 година), а потім натерти за допомогою терки для корейської моркви та збризкати лимонним соком.
2. Нарізати дрібно капусту, посолити і злегка пом’яти.
3. Нарізати півкільцями цибулю і тонкою соломкою перець, обсмажити до м’якого стану на олії.
4. Подрібнити часник і дрібно нарізати кріп.
5. Для заправки: змішати сік лимона з медом та хмелі – сунелі.
6. Змішати всі овочі в глибокій мисці, підсолити на смак і заправити.