Ласощі рогалики з ароматними яблуками та світлими родзинками

Сьогодні я приготувала дуже смачні рогалики із родзинками та яблуками. За основу було взято листкове тісто, а як начинка кисло-солодкі яблучка і світла родзинка. Готування випічки за рецептом легке, тому даний варіант відмінно підійде як кухарям-початківцям, так і любителям готування. Якщо є бажання поекспериментувати зі смаками, тісто можна змінити на сирне, а начинку поміняти на повидло чи варення.

Кроки
Друк
  • Почистити та нарізати яблука на невеликі шматочки. З’єднати яблука, родзинки, цукор та корицю. Все добре перемішати.
  • Листкове тісто трохи розкотити і розрізати на трикутники. На широку частину заготовки викласти начинку і згорнути рулетом, добре скріплюючи краї.
  • Рогалики укласти на лист, накрити і залишити на 20 хвилин.
  • Змастити збитим яйцем для рум’яного кольору та посипати маком.
  • Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.
    Приємного чаювання!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: