Сьогодні я приготувала дуже смачні рогалики із родзинками та яблуками. За основу було взято листкове тісто, а як начинка кисло-солодкі яблучка і світла родзинка. Готування випічки за рецептом легке, тому даний варіант відмінно підійде як кухарям-початківцям, так і любителям готування. Якщо є бажання поекспериментувати зі смаками, тісто можна змінити на сирне, а начинку поміняти на повидло чи варення.
Інгредієнти
Порції: –+
- тісто листкове дріжджове 500 г
- яблуко 4 шт
- родзинки 100 г
- цукор 100 г
- куряче яйце 1 шт
- обкладинка 2 ч.л.
- Мак 20 г
- Дрібка кохання❤️
Кроки
-
Почистити та нарізати яблука на невеликі шматочки. З’єднати яблука, родзинки, цукор та корицю. Все добре перемішати.
-
Листкове тісто трохи розкотити і розрізати на трикутники. На широку частину заготовки викласти начинку і згорнути рулетом, добре скріплюючи краї.
-
Рогалики укласти на лист, накрити і залишити на 20 хвилин.
-
Змастити збитим яйцем для рум’яного кольору та посипати маком.
-
Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хвилин.
Приємного чаювання!