Смачний, простий у приготуванні салат із консервованого лосося, сиру та яєць. Відмінний для подачі в тарталетках як намазка на бутерброди і як самостійний салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- лосось консервований 250 г
- яйця 2 шт
- сир плавлений 75 г
- майонез 1.5 ст.л.
Кроки
-
Яйця відварити протягом 10 хвилин, плавлений сир відправити на 10-15 хвилин у морозильну камеру. Лосось відкрити і пом’яти виделкою, яйця та сир потерти на дрібній тертці. Усі інгредієнти з’єднати у мисці, заправити майонезом та перемішати. Перекласти салат на блюдо, заповнити ним тарталетки або намазати на бутерброди та подавати до столу. Салат із консервованого лосося, сиру та яєць готовий! Смачного!