Любите ПАНЧО? Тоді обов’язково скуштуйте цей десерт!
Дуже ніжний, буквально тане у роті!
Інгредієнти
Порції: –+
- для приготування страви
- куряче яйце 3 шт
- сіль 1 дрібка
- цукор 110 г
- горіхи волоські 100 г
- ананас 250 г
- почуваюся хворим 100 г
- крохмаль кукурудзяний 1 ст.л.
- розпушувач тіста 10 г
- какао порошок 1 ст.л.
- молоко 40 мл
- шоколад молочний 40 г
- Сметана 250 г
- цукрова пудра 150 г
Кроки
-
У ємність для замішування тіста вбити яйця. Додати 1 щіпку сіль та цукор.
Збити яйця до щільної та пишної піни.
Додати на борошно розпушувач, кукурудзяний крохмаль і порошок какао.
Змішати борошняну суміш з яєчною масою шляхом просіювання.
Замішати борошно із яєчною масою. В кінці додати гарячого молока і добре перемішати.
Лист застелити листом паперу для випічки. Вилити шоколадне тісто. Розподілити рівномірно по деку.
Випікаємо в духовці розігрітої до 170 градусів, 13-15 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою (тісто не повинно залишати слідів).
Залишити бісквіт охолонути.
Після остигання нарізати бісквіт кубиком.
Крем:
Змішати сметану та цукрову пудру. Збити отриману масу міксером до утворення повітряної маси.
Ананас нарізати кубиком.
Горіхи роздавити і трохи підробити ножем.
Складання десерту:
Першим шаром на дно склянки викласти трохи вершкового крему.
Далі шар із кубиків бісквіту.
Поверх 1 столову ложку крему та посипати подрібненим горіхом.
Далі покласти кубики ананаса. Полити кремом.
Повторити шари.
Верхній шар формуємо із кубиків бісквіту.
На водяній бані розтопити шоколад.
Прикрасити трайл можна розтопленим шоколадом або полити кремом і присипати подрібненим горіхом.
Десерт у склянці готовий!
Смачного!