Швидкий Шоколадний Торт за 35 хвилин

І на цей випадок, у кожної господині є улюблений, перевірений роками, рецепт торта, який завжди рятує, якщо гості вже на порозі. Я теж не виняток, і сьогодні поділюся з вами рецептом дуже швидкого та смачного шоколадного торта, який ви приготуєте та подасте гостям всього за 30 хвилин!
Жодної метушні з тістом! Тортик дуже м’який, вологий і не вимагає просочення, а готується швидко та просто. Такий торт можна приготувати на будь-яке свято, господиня отримає море компліментів і гості обов’язково попросять рецепт!
Зберігайте рецепт, щоб не втратити та ділитеся з друзями у Соцмережах 😊

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску просіюю 230 г борошна.
    І 50 г какао.
    Додаю 1 ч. л. соди.
    І добре перемішую.
    Борошно з какао відставляю убік.
  • А в іншу миску розбиваю 4 яйця.
    Всипаю 200 г цукру.
    Вливаю 400 г кефіру. Кефір можна зовсім трохи підігріти до кімнатної температури або заздалегідь дістаньте його з холодильника.
    І вливаю 80 г олії. Це приблизно 8 ст.
    І все перемішую міксером на невисокій швидкості до однорідності. Збивати тісто не потрібно.
    .
  • Тепер просіюю борошно з какао та содою, яку ми заздалегідь підготували.
    .
  • Все добре перемішую. Подивіться, тісто виходить однорідне, красивого шоколадного кольору і ось такої консистенції.
    .
  • Виливаю тісто на лист, застелений пергаментом.
    І розрозділяю по всьому деку.
    Розмір мого листа 39х30 см.
    .
  • Випікаю корж в заздалегідь розігрітій до 180 º C духовці приблизно 15-17 хвилин. Час випічки залежатиме від розміру листа та товщини коржа.
    Корж уже готовий. Готовність бісквіту перевіряю сухою дерев’яною паличкою або зубочисткою – вона повинна виходити з сухого коржа, без слідів тіста.
    .
  • Розрізаю корж на 4 частини.
    .
  • Подивіться, як виглядає бісквіт у розрізі, видно, що він дуже м’який та пористий. Знаєте, адже саме тому бісквіт на кефірі – один з моїх улюблених видів бісквіту для торта.
    І ще мені дуже подобається, що тортик дбає відразу одним коржем – це дуже економить час випічки.
    Ось таких 4 коржі у мене вийшло.
  • Я злегка підрівнюю краю – обрізаю надлишки бісквіту, щоб тортик вийшов рівний і красивий.
    А обрізки у нас підуть на прикрасу торта.
    .
  • І поки бісквіт остигає, швиденько готую крем для торта .
    У миску кладу 200 г м’якого вершкового масла.
    Збиваю масло буквально хвилинку міксером, щоб воно наситилося повітрям і стало більш пишним.
    І вливаю 300 г сгущеного молока. Міксер не вимикаю, одночасно продовжую збивати масло зі згущеним молоком.
    Додаю 30 г какао.
    І ще в цей крем так і хочеться додати якийсь аромат. Я додаю 1 ст. Ванільного екстракту і все добре перемішую та збиваю міксером до однорідності.
    Якщо тортик призначається для дорослих, можна замість ванільного екстракту, додати пару ложок коньяку, рому або будь-якого лікеру – дивлячись який смак ви хочете отримати.
    А ще продаються вже готові сиропи типу “Монін”, вони взагалі бувають різних виробників. І там просто величезна різноманітність ароматів. Так ось, замість алкоголю можете додати 1-2 ложки будь-якого такого сиропу і це, мабуть, найпростіший і найдоступніший спосіб ароматизувати будь-яку випічку.
    Крем для торта вже готовий.
    .
  • Залишилося лише зібрати тортик.
    На блюдо для подачі кладу перший корж і гарненько змащу його кремом.
    Можна посипати горіхами, але це необов’язково.
    .
    Зверху кладу другий корж і знову крем.
    І в такий спосіб швидко збираю тортик.
  • Обмазую торт з усіх боків кремом, що залишився.
    .
  • Обрізки, що залишилися, від бісквіту я подрібнила.
    Тепер просто посипаю бісквітною крихтою бока та верх торта.
    .
  • Залишилося трохи охолодити торт перед подачею, тому я буквально на 15 хвилин забираю його в морозилку.
    За цей час крем схопиться і торт одразу можна подавати до столу.
    Минуло 15 хвилин, торт готовий і можна подавати.
    .
  • Торт виходить високий, дуже ніжний та смачний, з яскравим шоколадним смаком. Шоколадні бісквітні коржі не потребують жодного просочення і просто ідеально поєднуються з масляним кремом. А за смаком олійний крем у торті зовсім не схожий на олійний. Дуже смачно!
    .
  • Як ви бачите, торт готується дуже швидко: 15 хвилин печеться корж, за цей час можна приготувати крем. Зібрати торт можна за 5 хвилин та 15 хвилин торт охолоджується в морозильнику перед подачею. Отже, максимум за 35 хвилин, ви приготуєте смачний шоколадний торт для гостей.
    .
  • Друзі, обов’язково приготуйте цей тортик і порадуйте себе та своїх гостей швидкою та смачною випічкою. І до речі, цей торт можна приготувати на будь-яке свято. Особливо цей рецепт стане в нагоді на новий рік, якщо ви не хочете багато часу проводити біля плити, але замість покупного торта, хочете самі приготувати смачний домашній торт, то цей рецепт якраз для вас.
    Тому не забудьте зберегти рецепт і поділитися з улюбленими подругами та друзями у соцмережах.
    І якщо вам сподобався цей рецепт, напишіть будь ласка у коментарях: хочу торт, і я знатиму, що вам подобаються такі рецепти.
  • Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: