Паста з грибами та квасолею

Ситна, смачна вегетаріанська або пісна страва.
Для більшої корисності пасту можна взяти цільнозернову.
Квасоля зручніше брати консервовану в томатному соусі, я брала в соусі чилі

Кроки
Друк
  • Пасту відварити до готовності.
    Цибулю та часник нарізати і обсмажити до м’якості на олії.
    Додати нарізані гриби, обсмажити п’ять хвилин. Додати нарізані помідори. Через кілька хвилин додати квасолю разом із соусом із банки.
    Готувати 5 хвилин. Спробувати на сіль, цукор, якщо потрібно додати. (я нічого не додавала, у готовому соусі вистачило смаку)
    Пасту змішати з підливою та подавати гарячою.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: