Фарширований гарбуз

Гаряча страва з гарбуза! Фарширований гарбуз на обід чи вечерю!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • 1. Гарбуз розділити на дві частини. Видалити все насіння із серцевини. Змастити гарбуз оливковою олією з обох боків.

    2. Дві половинки гарбуза викласти у блюдо для запікання, накрити фольгою та помістити у розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до готовності.

    3. Курячі грудки нарізати соломкою. Цибулю нашаткувати кубиками. Дрібно нарізати часник.

    4. У сковороду налити олію. Розігріти його на середньому вогні. Викласти в сковороду курячі грудки, готувати її до золотистого кольору. До грудки додати цибулю та часник. Все перемішати і трохи протушкувати. Посолити за смаком, додати приправу та вершки.

    5. З готового гарбуза столовою ложкою вийняти всю м’якоть і додати до начинки з курки. Все перемішати та тушкувати ще хвилин 5-10.

    6. Наповніть половинки гарбуза начинкою.

    7. Сир натерти на тертці та зверху посипати їм половинки гарбуза.
    8. Фарширований гарбуз помістити в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: