Гаряча страва з гарбуза! Фарширований гарбуз на обід чи вечерю!
Інгредієнти
Порції: –+
- гарбуз 1 кг
- грудка куряча 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сир м’який 70 г
- часник 4 зубчик
- вершки 10% 100 мл
- масло оливкове 3 ст.л.
- олія соняшникова 3 ст.л.
- сіль
- приправа
Кроки
-
1. Гарбуз розділити на дві частини. Видалити все насіння із серцевини. Змастити гарбуз оливковою олією з обох боків.
2. Дві половинки гарбуза викласти у блюдо для запікання, накрити фольгою та помістити у розігріту до 200 градусів духовку. Випікати до готовності.
3. Курячі грудки нарізати соломкою. Цибулю нашаткувати кубиками. Дрібно нарізати часник.
4. У сковороду налити олію. Розігріти його на середньому вогні. Викласти в сковороду курячі грудки, готувати її до золотистого кольору. До грудки додати цибулю та часник. Все перемішати і трохи протушкувати. Посолити за смаком, додати приправу та вершки.
5. З готового гарбуза столовою ложкою вийняти всю м’якоть і додати до начинки з курки. Все перемішати та тушкувати ще хвилин 5-10.
6. Наповніть половинки гарбуза начинкою.
7. Сир натерти на тертці та зверху посипати їм половинки гарбуза.
8. Фарширований гарбуз помістити в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин.
Смачного!