Морозиво виходить однорідне та повітряне. Домашнє морозиво готувати простіше простого, знадобиться лише 2 інгредієнти.
Інгредієнти
Порції: –+
- вершки 500 мл
- згущене молоко 200 мл
- ванільний цукор
Кроки
-
У ємність наливаємо вершки, за бажанням додаємо ванільний цукор, збиваємо до утворення повітряної піни.
-
Додаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності.
-
Ставимо в морозилку на півгодини.
-
Потім охолоджену масу збиваємо ще раз і знову відправляємо в морозилку. Такі дії повторюємо 2-3 рази до утворення однорідної та повітряної консистенції.
-
За бажанням нарізаємо улюблений шоколад або батончик.
-
Готове морозиво за допомогою мішка або ложки викладаємо в склянку і посипаємо шоколадом.
-
Смачного.