Домашнє морозиво

Морозиво виходить однорідне та повітряне. Домашнє морозиво готувати простіше простого, знадобиться лише 2 інгредієнти.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • У ємність наливаємо вершки, за бажанням додаємо ванільний цукор, збиваємо до утворення повітряної піни.
  • Додаємо згущене молоко, збиваємо до однорідності.
  • Ставимо в морозилку на півгодини.
  • Потім охолоджену масу збиваємо ще раз і знову відправляємо в морозилку. Такі дії повторюємо 2-3 рази до утворення однорідної та повітряної консистенції.
  • За бажанням нарізаємо улюблений шоколад або батончик.
  • Готове морозиво за допомогою мішка або ложки викладаємо в склянку і посипаємо шоколадом.
  • Смачного.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: