Заливний пиріг з капустою та копченостями

Швидкий у приготуванні та дуже смачний заливний пиріг з капустою та копченостями дуже люблять у моїй родині. Швидко, смачно та не затратно.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Включаємо духовку на 180 градусів. Приготування пирога почнемо з приготування начинки – капусту дрібно шаткуємо і мнемо її руками, копченості поріжемо дрібним кубиком. З’єднуємо капусту з копченим м’ясом, перемішуємо – начинка готова.
    Готуємо заливне сметанне тісто. Для цього з’єднуємо яйця з сіллю, додаємо сметану і добре перемішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем і замішуємо тісто, яке по консистенції виходить як на оладки. Беремо форму для випічки (кількість інгредієнтів розрахована на форму 24 – 28 см), змастимо її рослинним чи вершковим маслом та виливаємо в неї половину тіста. Зверху кладемо начинку, поверх начинки виливаємо другу половину тіста. Відправляємо пиріг у заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин. Готовий пиріг дістаємо з форми та подаємо до столу. Пиріг виходить ніжним і смачним, хороший як у теплому, так і в холодному вигляді. Заливний пиріг з капустою та копченостями готовий! Докладніший рецепт приготування дивіться на відео. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: