Житній хліб на нічній опарі

Кроки
Друк
  • Для опари змішати усі інгредієнти. Виходить щільне тісто. Накрити плівкою і залишити на дозрівання на 15 годин за кімнатної температури.
    На наступний день змішати усі складові для тесту. Вимішувати міксером 5 хвилин на низькій швидкості. І ще хвилин 7 на середній швидкості. Тісто має добре відходити від стінок чаші. Залишити на підйом на 2 години, з обминкою за годину.
    Тісто розділити на 2 частини, округлити та викласти на лист. Залишити на вистоювання на 40-60 хвилин до збільшення вдвічі. Присипати борошном і зробити надрізи.
    Випікати в добре розігрітій духовці при 220С 10 хвилин із парою і без пари при 200С 20-25 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: