Дуже смачна та ніжна смажена куряча печінка з грибами та овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
- печінка куряча 250 г
- печериці 250 г
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1-2 шт
- вино біле сухе 100 мл
- помідори чері 7-8 шт
- паприка 1 ч.л.
- зелень 10 г
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Печінку добре промити холодною водою та обсмажити з обох боків по 1 хвилині на середньому вогні. Після цього печінку перекласти на тарілку та відставити убік.
-
Моркву та цибулю порізати тоненькими півкільцями або кільцями
-
Гриби – великими шматочками, помідори черрі – на 2 або 4 частини.
-
У тій же олії, де смажилася печінка, обсмажити цибулю і моркву 3-4 хвилини, додати сухе вино і обсмажити ще 5 хвилин.
-
Додати гриби та помідори, посолити за смаком і накрити кришкою. Згасити 6-7 хвилин.
-
Додати обсмажену печінку. Поперчити можна додати своїх улюблених спецій. Накрити кришкою та гасити близько 10 хвилин на невеликому вогні.
-
Перед подачею посипати зеленню