Салат із печінки тріски

Всім привіт! Пропоную приготувати класичний святковий салат з печінки тріски, який особливо порадує старше покоління, оскільки раніше такий ось нехитрий салат часто готували на Новий Рік як і олив’є і оселедець під шубою. Салат із печінки тріски – це страва, яка з легкістю прикрасить святковий стіл або повсякденний обід чи вечерю. Салат у приготуванні простий та кулінарний процес не займе у вас багато часу.

Кроки
Друк
  • 1.Печінку тріски виймаємо з банки і даємо стекти надлишкам масла. Потім печінку подрібнюємо ножем.
    2.Яйця дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю. Огірки нарізаємо кубиками. З горошку зливаємо рідину.
    3. З’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
    Наш салат готовий! Подаємо салат у порційних склянках або салатнику.
    Усім приємного апетиту та відмінних свят!!!!!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: