Якщо ви хочете приготувати вечерю з пари інгредієнтів, і без метушні, то рекомендую вам цей рецепт. Я взяв рибу пангасіус і моркву, так само для смаку я додав часнику, і приготував «Пангасіус з морквиною в духовці» Страва виходить смачною, апетитною і найголовніше те, що готуватися все дуже просто.
Інгредієнти
Порції: –+
- Пангасіус 950 гр
- Морківка 1 шт
- Часник 7 зуб
- Чорний перець до смаку
- Приправа для риби до смаку
Кроки
-
1) Рибу «Пангасіус» треба заздалегідь підготувати. Розморозити, промити, обсушити. Підрізати де це потрібно і тд.
-
2) Далі нарізаємо рибу на порційні шматочки.
-
3) Перчимо і посипаємо приправою з двох сторін. Забираємо убік.
-
4) Натираємо морквину на дрібній або великій тертці.
-
5) Тонко нарізаємо часник.
-
6) Перекладаємо рибу в лист, на рибу укладаємо часник, потім моркву
-
7) Запікаємо в духовці при 180 С, до готовності. У мене риба запеклася приблизно за 1 годину. Стежте, щоб нічого не підгоріло.